It’s Q&A time! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

Image result for gif bonjour

No, that should be a G major scale or maybe it should be a… Oh, hello, there! *waves* I did not know I had company. I was just practicing the violin. Such a beautiful, but complicated instrument! *sighs* What did you say? It’s time? For what may I ask? Oh, right, another Q&A! Let me compose myself and we’ll begin shortly.ย 

Image result for gif bonjour

And welcome back to another segment of…

ask me

Before we begin, I’ll like to thank everyone who asked! I appreciate it very much. So…

Image result for gif are we excited yugioh

Oopsie! I meant, my turn to answer your wonderful questions now! So I only have one question to ask: Are you ready?

Image result for gif yes

Then. Let’s. Do. This!

Question #1ย comes from Ryan Callahan and which was:ย Have you ever been to America?

ANSWER:-ย Yes! A lot in my dreams and through online photography! Haha! Nope never been to but one day be it Godโ€™s will.

Image result for gif keith bandit in america

Question #2 was asked by Prior House Blog: What is your favorite Bible verse now and why?

ANSWER:-ย Ah, hmmm I guess itโ€™ll be Job 37:10 which states, By the breath of God frost is given, and the breadth of the waters is straitened. And why? Because God is truly wonderful! He created all things! The beautiful skies, seas, forests, trees, you and me! Heโ€™s just so awesome and His creations are founded by His Wisdom! He is the only wise God! And this scripture reminds me of His wondrous works I admire before me when He wakes up everyday! Knowing that He IS God and He created all things. Knowing that He is real and He is not that far away.

Image result for gif nature

Question #3 derives from Asked by Thought For Change Blog: How are you doing?

ANSWER:-ย Iโ€™m doing GREAT! Iโ€™m in my bed at this moment answering these questions at 3:21 in the morning, from under my coverlet lolol so Iโ€™m great! Haha!

Image result for gif in bed with phone

Question #4 comes from Rachelโ€™s Novels and she asked: What is your favorite Doris Day movie?

ANSWER:-ย I have no idea whoโ€™s Doris Day to be honest, so Iโ€™m guessing I havenโ€™t seen any movie by him or her! Sorry!

Image result for gif confused

Question #5 also came from Rachelโ€™s Novels: If today is Monday, what is the day after the day before the day tomorrow?

ANSWER:-ย Is this a mathematical question in Spanish that one comprehends in English? Whatttttt? Lol Well first to begin with, today is not Monday. Its Thursday so the day before the day before will be Monday! Aha! Well would look at that! Its Monday again! Yay! Lololol

Related image

Question #6ย  comes from Meeting Jesus blog: What is your favorite memory?

ANSWER:-That will be when I gave my life to Jesus. I will NEVER forget that day! I came out of the water a new creature in Christ! I was smiling so much! Haha! Thank you, Jesus, for saving me! For washing me in your precious, holy, powerful blood! Glory to the Living and eternal Lamb of God! Amen!

Image result for gif thank you Jesus

Question #7 was asked by michnavs: Do you have a plan on writing an inspirational book?

ANSWER:-ย I actually did! A poetry one by the way. Iโ€™m still putting it together. Thereโ€™s A LOT of work needed to be done still where that is concerned but in Godโ€™s perfect timing.

Image result for gif work in progress

Question #8 – actually, they’re 2 questions – comes from The Lonely Author: What is your favorite food? And favorite song?ย 

ANSWER:-ย Haha! Ohhhhh if I said ALL the foods in the world would you believe me? Then donโ€™t for itโ€™s not true haha! Think Iโ€™ve answered this a couple of times before so you guys should know already! Ha! Itโ€™ll be dumplings & saltfish. I really like dumplings!

My favorite song right now will be In the Midst of Thee by Brooklyn Tabernacle Choir. I love that song! I love singing it to my Savior while I bask in his presence!

Question #9 derives from Lee Luigon: Have you read any of my books yet?

ANSWER:-ย No Lee, I havenโ€™t as yet! Probably you should ship some for me to add to my library eh? Lol

And as for your former question from the first segment which was:

Question #10: Whatโ€™s your favorite lizard?

ANSWER:-ย Lee, to be honest, Iโ€™m not much of a lizard lover but I do admire the ones that live in our house. They have their own lil neighborhood going on in our ceiling, behind the wall frames and stuff lolol! Youโ€™ll love them. Theyโ€™re well behaved and quiet. I mean not when theyโ€™re fighting, eating or just trying to get my attention of course. Haha!

Related image

Question #11 is by my bestie of course Hehe!: When is the best time you can read?ย 

ANSWER:-ย Hmmm, well thatโ€™ll be in the evening hours like around 2-3PM when the sun is beaming and the birds are chirping! Haha! I donโ€™t know if its just me but I love reading in the evening! Youโ€™ll barely get me reading in the night, unless itโ€™s the Holy Bible (which I read not just only in the night but all during the entire day from sunrise to sunset!) ย โค Yeah Iโ€™m addicted to the Word!

Related image

Question #12 comes from Shantanu Barauh: What defines you?

ANSWER:-ย My incredulous laughter (which you can hear every other minute of the day when youโ€™re in my presence lolol) humility and kindheartedness. I love putting a smile on someoneโ€™s face and feeding them encouraging words of life from my Father in Heaven. Even when I feel out of it or downtrodden I still have that ability to make someone laugh! Haha! ๐Ÿ˜€

Image result for gif laughing jessie

Welp, thatโ€™s all the questions & answers for this rounds! Thanks so much for asking and it’s nice that you want to know me more!

Blessings, grace, and peace to you in Jesus name!

Have a blessed day, evening or night! Until thenโ€ฆ

seek2

Related image

^GIFS used are NOT mines.ย 

Advertisements

49 thoughts on “It’s Q&A time! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

      1. But of course! A second time is always nice! ๐Ÿ˜What are friends for, eh? Don’t sweat it. I know you would’ve done the same for me as well. ๐Ÿ’™

        Liked by 1 person

  1. Wondering about your lizards; i assume that they are geckos and they are wild and live in most houses to control insects indoors. You have a different climate than i do. Here we have snow shovels and salt sidewalks in winter because of ice. I do believe you would enjoy the clear winter daylight and sun sparkling on snow, and of course snowflake crystals just before they melt.

    Liked by 2 people

  2. Loved reading your answers! Doris Day is an American actress. (Don’t worry, I hadn’t heard of until recently and have been watching a lot of her movies, which are generally pretty funny). And, you got the answer to the Monday question correct. ๐Ÿ™‚
    I really enjoyed reading this post!

    Liked by 1 person

  3. I had a good time going through your honest cute answers. I think we have much in common, most especially the ADDICTION to the word of my greatest lover JESUS it’s all about him. ๐Ÿ˜‡

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s