It’s Q&A time! 💃💃

Image result for gif bonjour

No, that should be a G major scale or maybe it should be a… Oh, hello, there! *waves* I did not know I had company. I was just practicing the violin. Such a beautiful, but complicated instrument! *sighs* What did you say? It’s time? For what may I ask? Oh, right, another Q&A! Let me compose myself and we’ll begin shortly. 

Image result for gif bonjour

And welcome back to another segment of…

ask me

Before we begin, I’ll like to thank everyone who asked! I appreciate it very much. So…

Image result for gif are we excited yugioh

Oopsie! I meant, my turn to answer your wonderful questions now! So I only have one question to ask: Are you ready?

Image result for gif yes

Then. Let’s. Do. This!

Question #1 comes from Ryan Callahan and which was: Have you ever been to America?

ANSWER:- Yes! A lot in my dreams and through online photography! Haha! Nope never been to but one day be it God’s will.

Image result for gif keith bandit in america

Question #2 was asked by Prior House Blog: What is your favorite Bible verse now and why?

ANSWER:- Ah, hmmm I guess it’ll be Job 37:10 which states, By the breath of God frost is given, and the breadth of the waters is straitened. And why? Because God is truly wonderful! He created all things! The beautiful skies, seas, forests, trees, you and me! He’s just so awesome and His creations are founded by His Wisdom! He is the only wise God! And this scripture reminds me of His wondrous works I admire before me when He wakes up everyday! Knowing that He IS God and He created all things. Knowing that He is real and He is not that far away.

Image result for gif nature

Question #3 derives from Asked by Thought For Change Blog: How are you doing?

ANSWER:- I’m doing GREAT! I’m in my bed at this moment answering these questions at 3:21 in the morning, from under my coverlet lolol so I’m great! Haha!

Image result for gif in bed with phone

Question #4 comes from Rachel’s Novels and she asked: What is your favorite Doris Day movie?

ANSWER:- I have no idea who’s Doris Day to be honest, so I’m guessing I haven’t seen any movie by him or her! Sorry!

Image result for gif confused

Question #5 also came from Rachel’s Novels: If today is Monday, what is the day after the day before the day tomorrow?

ANSWER:- Is this a mathematical question in Spanish that one comprehends in English? Whatttttt? Lol Well first to begin with, today is not Monday. Its Thursday so the day before the day before will be Monday! Aha! Well would look at that! Its Monday again! Yay! Lololol

Related image

Question #6  comes from Meeting Jesus blog: What is your favorite memory?

ANSWER:-That will be when I gave my life to Jesus. I will NEVER forget that day! I came out of the water a new creature in Christ! I was smiling so much! Haha! Thank you, Jesus, for saving me! For washing me in your precious, holy, powerful blood! Glory to the Living and eternal Lamb of God! Amen!

Image result for gif thank you Jesus

Question #7 was asked by michnavs: Do you have a plan on writing an inspirational book?

ANSWER:- I actually did! A poetry one by the way. I’m still putting it together. There’s A LOT of work needed to be done still where that is concerned but in God’s perfect timing.

Image result for gif work in progress

Question #8 – actually, they’re 2 questions – comes from The Lonely Author: What is your favorite food? And favorite song? 

ANSWER:- Haha! Ohhhhh if I said ALL the foods in the world would you believe me? Then don’t for it’s not true haha! Think I’ve answered this a couple of times before so you guys should know already! Ha! It’ll be dumplings & saltfish. I really like dumplings!

My favorite song right now will be In the Midst of Thee by Brooklyn Tabernacle Choir. I love that song! I love singing it to my Savior while I bask in his presence!

Question #9 derives from Lee Luigon: Have you read any of my books yet?

ANSWER:- No Lee, I haven’t as yet! Probably you should ship some for me to add to my library eh? Lol

And as for your former question from the first segment which was:

Question #10: What’s your favorite lizard?

ANSWER:- Lee, to be honest, I’m not much of a lizard lover but I do admire the ones that live in our house. They have their own lil neighborhood going on in our ceiling, behind the wall frames and stuff lolol! You’ll love them. They’re well behaved and quiet. I mean not when they’re fighting, eating or just trying to get my attention of course. Haha!

Related image

Question #11 is by my bestie of course Hehe!: When is the best time you can read? 

ANSWER:- Hmmm, well that’ll be in the evening hours like around 2-3PM when the sun is beaming and the birds are chirping! Haha! I don’t know if its just me but I love reading in the evening! You’ll barely get me reading in the night, unless it’s the Holy Bible (which I read not just only in the night but all during the entire day from sunrise to sunset!)  ❤ Yeah I’m addicted to the Word!

Related image

Question #12 comes from Shantanu Barauh: What defines you?

ANSWER:- My incredulous laughter (which you can hear every other minute of the day when you’re in my presence lolol) humility and kindheartedness. I love putting a smile on someone’s face and feeding them encouraging words of life from my Father in Heaven. Even when I feel out of it or downtrodden I still have that ability to make someone laugh! Haha! 😀

Image result for gif laughing jessie

Welp, that’s all the questions & answers for this rounds! Thanks so much for asking and it’s nice that you want to know me more!

Blessings, grace, and peace to you in Jesus name!

Have a blessed day, evening or night! Until then…

seek2

Related image

^GIFS used are NOT mines. 

Advertisements

TIME TO ASK AGAIN!!!!!!

Hola ALL! Annnddddd welcome back toooooooo…..

ask me

Image result for clapping hands gifs

Ohhhhhh yessssssssssssssaaaaa!!!!! LOL! I’m so excited! Can you tell? Of course you can’t because my reactions isn’t available to you face to face! HAHAHAHAAAAA!!!!! 😛 WOO! 

Image result for not funny gifs

Well…what are you waiting on? You know what you have to do! GO AHEAD AND ASKKKK!!!!! 😀 

Image result for question gifs

 

*The answers to your questions will be uploaded next Thursday! 🙂 

Buh-bye…until then….

seek2

 

^GIFS used are NOT mines. 
^Closing off picture belongs to GODINSPIREDART. 

Your Questions; My Answers!

Goooooddddddd Evening ladies and gentlemen and welcome back to…

ask me

Answering your questions edition!! I forget to add that…but wait…I just did! 😛 think I’ll make a separate banner for that! 

Thanks to everyone that asked and to those who asked late I’ll answer them in episode #2! 😀 

So ARE YOU GUYS READY?!?!?! 

Image result for yes gif

Alright Canada I see you,I see you LOLOL!!! 

YOUR ANSWERS ARE HERE!!!!!!!!!!!!!! Let’s get to know TAMMY!!!!! Yayyyy!!!! 😀 

Image result for best day of my life gif

Question #1 derives from my Canadian brother at dfolstad58 blog which is:- Do you have anything collect as a hobby? 

 ANSWER:- Is laughing a collective hobby? Nah, I don’t think so, but I guess it will be taking photos of nature. Wherever I go be it around de islands or just in my backyard I LOVE snapping photos of plants, buildings, trees (sometimes people when they volunteer me for a minute job whenever I’m out haha!) but mainly nature cause I love God’s grandeur A LOT and like being around it all the time. ❤ 

Image result for flowers  gif

Question #2 comes from my poetic sister from Thought for Change blog that is:- What is your favorite song? 

ANSWER:- Hmmmmmmm…. Oh sorry darling that’s NOT my favorite song to make but its quite popular, I’m sure you heard it before. LOL! To be honest I have no idea-…..justttt kidding. The song I’m really loving right now is Lauren Daigle new single called “You Say” ❤ I love songs that minsters to my heart and helps me draw closer to my Lord and Savior Jesus Christ<3 I believe that every believer and non-believer should listen to this song. Lauren…YOU DID IT AGAIN GIRL! 

And no she isn’t a “Christian Adele” :/ too many believers are titling her by that and its just not right! You needs to stop. She is a child of God. 

Question #3 came from my sweet sister in Christ kylieceline over at Kylie’s Corner and More blog which is:- What led you to start a blog? 

ANSWER:- The Holy Spirit of God and my bestie. She always used to encourage me to open one and I was somewhat avoiding it haha and low and behold one day while I was producing art the Lord spoke to me about creating a blog concerning art only and well BOOM! That was it. He have His way and well He’s doing AWESOME things through it. ❤ 

Question #4 was asked by my married self for myself LOL! I’m just joking but this new sister of mines recently followed the blog and she has my name aha! Tamie Jones asked:- What are three qualities you love about yourself? 

ANSWER:- Haha! Ouuuuuu I love my sense of HUMOR as you can see! My jolly spirit and humility. I really love my laughter too as well and most times I laugh at myself with myself LOLOL! I’m an encourager as well, I love encouraging others A LOT! ❤ I have a heart for children too…did I mention that? Any who’s…that’s enough! 

Image result for laughing hysterically gif

Question #5 from my Virginian brother Lloyd at lloyd’slensphotography llc asked:- What is your most used scripture? 

ANSWER:- Wow! I have so many but recently the one I’m clinging unto these days are Proverbs 3:5  Trust in the Lord with ALL thine heart and lean not unto thine own understanding. 

Image result for proverbs 3:5 kjv

Question #6 was asked by my friendly and talented brother Shantanu Baruah that is:- What is the most outrageous dare you have done in your life? 

ANSWER:- Let’s see…hmm I don’t think I have accomplished that yet Shan 😦 lol but I’m I willing to? Ah, well you’ll have to wait and see! 😀 but if you have one in mind for me to do, inform me ya? HAHA! 

Question #7 comes from my lovely and humble sister in Christ believe4147 blog:- What would you like us to know about you and why? 

ANSWER:- Oh dear! What a coincidence! Hahaha! Well, whatever you guys will love to know about me. Be it about my country, family, race, hair type, food choice, the reason for our pets running away ahaha!!!! Art…you know de basics lol! And why…because you all are my family away from my family ❤ 

Image result for that's so sweet gif

You’re welcome LOL! 😀 

Question #8 derives from my other sis in Christ T.R. Noble which is:- What has been one of your favorite post and why? 

ANSWER:- Girllllllllll lol I LOVE ALL MY POSTS! I don’t think I have fav one at all 😀 and why? Because I have a passion for the things of Jesus and people you know. And I love doing what God is allowing me to do through this blog because its for his honor and glory and I just love knowing that I can shine my light through the blog so that others will see that He lives in me and that there is still HOPE. ❤ 

Question #9 was asked by my brother Warren Richards who loves the Lord and loves writing about His Eternal loveeeeee all the time, which I loveeeee lol did I mention LOVE? Any who’s here is Le question:- 

What is your favorite book in the Bible? 
ANSWER:- THE BOOK OF PSALMS ❤ ❤ ❤ ❤ Gosh, David wrote this book for me. I swear! Image result for book of psalms gif

Question #10 asked by my ONE and only bestie/sister in Christ Diana Tyler across at Eccentric Muse ❤ which is:- What is your favorite dish to make? Like if she doesn’t know this :/ LOL! 

ANSWER:- Ok so she doesn’t know so that’s why I’m going to give her de answer now lol. Well I guess it will have to be dumplings with salt fish or anything that is succulent. I really love dumplings! ❤ I like my dishes to be unique so hence the reason why I in-cooperate foreign recipes with our local meals we deliciously prepare here on de islands 😉 Related image

OH. MY. GOODNESS! Would you look at this beauty? ❤ 

Questions 11,12 and #13 haha was asked by one of my recent members of ze family from Crystal and Daisy Mae blog. She was so super excited to ask me and said she has 3 more questions to ask haha…Crystal I guess you really wanna know me girllll 😀 

#11 Why did you start blogging?
Because God wanted me to and now and I see why ❤ 

#12 When did you start blogging? 
Erm…on de 14th of September 1993 ahaha lol just kidding, I wasn’t even born yet! But I started blogging on the 14th of September, 2017 up till now. 

#13 What or who inspired you to blog? 
GOD/INSPIRED/ART (blog title) Got it? God and Art inspired me to blog. Through His inspiration my art is produced. 🙂 Would you look at how He orchestrated that? ❤ 

Welp, that brings us to de end of episode one of this series! Thank you very much for asking all ze lovely questions and I know my answers pleased you hehe! God bless and…

seek2

Image result for adieu clipart gif

 

^GIFS used are NOT mines. 

 

 

 

 

 

 

ASK AWAY!

I smell something new round here…

Related image

No its not french fries or any kind of food at all whatsoever! 

Related image

Anywho’s welcome all and I’ll like to introduce you to something new that’s going to take place every 2nd and 3rd Thursdays where you get to ask me any 5 questions about myself/life away from blogging! Yes! Get to know me more ahaha! Please, I beg of you NO disrespectful questions allowed. I repeat NO DISRESPECTFUL QUESTIONS! 

Related image

So this is how it goes down. You leave the questions in the comment section. I choose which five I wanna answer (Nah, I’ll answer all lol) and on the 3rd Thursday of this month, I’ll post the answers to your lovely questions! Nice and simple 🙂 

Image result for yay gif animated

GODINSPIREDART PRESENTS…

ask me

Go ahead, ask away! 

God bless you and much love ❤ 

Image result for adieu clipart gif

 

^GIFS used are NOT mines.