I just want you…

SQS

I just want more of Jesus everyday of my life. Nothing else. ❤ When listening to this profound worship song by another one of my favs Travis Greene, I cry most times and just pour out my heart to God in worship. I just want to be more like him. Don’t we all want to? SQS8

*It states:- Would you take everything, I don’t want it, I don’t need it God. I just want you. 

Ask yourself…Do you want more of Jesus? Or are you contented where you are with Him presently? 

Blessed week and don’t forget to…

seek2

Related image

 

^GIFS used are NOT mines.
^ALL COVERS/PHOTOS pertaining to this series belongs to GODINSPIREDART.

 

 

 

 

 

 

Ask yourself…Do you want more of Jesus? Or are you contented where you are with Him right now?

 

 

 

Advertisements

It’s Q&A time! 💃💃

Image result for gif bonjour

No, that should be a G major scale or maybe it should be a… Oh, hello, there! *waves* I did not know I had company. I was just practicing the violin. Such a beautiful, but complicated instrument! *sighs* What did you say? It’s time? For what may I ask? Oh, right, another Q&A! Let me compose myself and we’ll begin shortly. 

Image result for gif bonjour

And welcome back to another segment of…

ask me

Before we begin, I’ll like to thank everyone who asked! I appreciate it very much. So…

Image result for gif are we excited yugioh

Oopsie! I meant, my turn to answer your wonderful questions now! So I only have one question to ask: Are you ready?

Image result for gif yes

Then. Let’s. Do. This!

Question #1 comes from Ryan Callahan and which was: Have you ever been to America?

ANSWER:- Yes! A lot in my dreams and through online photography! Haha! Nope never been to but one day be it God’s will.

Image result for gif keith bandit in america

Question #2 was asked by Prior House Blog: What is your favorite Bible verse now and why?

ANSWER:- Ah, hmmm I guess it’ll be Job 37:10 which states, By the breath of God frost is given, and the breadth of the waters is straitened. And why? Because God is truly wonderful! He created all things! The beautiful skies, seas, forests, trees, you and me! He’s just so awesome and His creations are founded by His Wisdom! He is the only wise God! And this scripture reminds me of His wondrous works I admire before me when He wakes up everyday! Knowing that He IS God and He created all things. Knowing that He is real and He is not that far away.

Image result for gif nature

Question #3 derives from Asked by Thought For Change Blog: How are you doing?

ANSWER:- I’m doing GREAT! I’m in my bed at this moment answering these questions at 3:21 in the morning, from under my coverlet lolol so I’m great! Haha!

Image result for gif in bed with phone

Question #4 comes from Rachel’s Novels and she asked: What is your favorite Doris Day movie?

ANSWER:- I have no idea who’s Doris Day to be honest, so I’m guessing I haven’t seen any movie by him or her! Sorry!

Image result for gif confused

Question #5 also came from Rachel’s Novels: If today is Monday, what is the day after the day before the day tomorrow?

ANSWER:- Is this a mathematical question in Spanish that one comprehends in English? Whatttttt? Lol Well first to begin with, today is not Monday. Its Thursday so the day before the day before will be Monday! Aha! Well would look at that! Its Monday again! Yay! Lololol

Related image

Question #6  comes from Meeting Jesus blog: What is your favorite memory?

ANSWER:-That will be when I gave my life to Jesus. I will NEVER forget that day! I came out of the water a new creature in Christ! I was smiling so much! Haha! Thank you, Jesus, for saving me! For washing me in your precious, holy, powerful blood! Glory to the Living and eternal Lamb of God! Amen!

Image result for gif thank you Jesus

Question #7 was asked by michnavs: Do you have a plan on writing an inspirational book?

ANSWER:- I actually did! A poetry one by the way. I’m still putting it together. There’s A LOT of work needed to be done still where that is concerned but in God’s perfect timing.

Image result for gif work in progress

Question #8 – actually, they’re 2 questions – comes from The Lonely Author: What is your favorite food? And favorite song? 

ANSWER:- Haha! Ohhhhh if I said ALL the foods in the world would you believe me? Then don’t for it’s not true haha! Think I’ve answered this a couple of times before so you guys should know already! Ha! It’ll be dumplings & saltfish. I really like dumplings!

My favorite song right now will be In the Midst of Thee by Brooklyn Tabernacle Choir. I love that song! I love singing it to my Savior while I bask in his presence!

Question #9 derives from Lee Luigon: Have you read any of my books yet?

ANSWER:- No Lee, I haven’t as yet! Probably you should ship some for me to add to my library eh? Lol

And as for your former question from the first segment which was:

Question #10: What’s your favorite lizard?

ANSWER:- Lee, to be honest, I’m not much of a lizard lover but I do admire the ones that live in our house. They have their own lil neighborhood going on in our ceiling, behind the wall frames and stuff lolol! You’ll love them. They’re well behaved and quiet. I mean not when they’re fighting, eating or just trying to get my attention of course. Haha!

Related image

Question #11 is by my bestie of course Hehe!: When is the best time you can read? 

ANSWER:- Hmmm, well that’ll be in the evening hours like around 2-3PM when the sun is beaming and the birds are chirping! Haha! I don’t know if its just me but I love reading in the evening! You’ll barely get me reading in the night, unless it’s the Holy Bible (which I read not just only in the night but all during the entire day from sunrise to sunset!)  ❤ Yeah I’m addicted to the Word!

Related image

Question #12 comes from Shantanu Barauh: What defines you?

ANSWER:- My incredulous laughter (which you can hear every other minute of the day when you’re in my presence lolol) humility and kindheartedness. I love putting a smile on someone’s face and feeding them encouraging words of life from my Father in Heaven. Even when I feel out of it or downtrodden I still have that ability to make someone laugh! Haha! 😀

Image result for gif laughing jessie

Welp, that’s all the questions & answers for this rounds! Thanks so much for asking and it’s nice that you want to know me more!

Blessings, grace, and peace to you in Jesus name!

Have a blessed day, evening or night! Until then…

seek2

Related image

^GIFS used are NOT mines. 

Time for those cycles to break!

Happy Sunday all! Stop allowing the devil to have you bond in continual cycles. May all be broken off your life in the Mighty Name of Jesus! Allow this song/quote to speak to you profoundly as it did for me; from a pretty young and talented minster who’s on FIRE  for Jesus…no other than Jonathan McReynolds.

Another one of my favs hailing from abroad for he lays it down real and just comes to the point.

SQS

SQS7

 

A blessed and victorious week to all in Jesus Name and remember to…..

seek2

Related image

 

^GIFS used are NOT mines. 
^ALL COVERS/PHOTOS pertaining to this series belongs to GODINSPIREDART. 

TIME TO ASK AGAIN!!!!!!

Hola ALL! Annnddddd welcome back toooooooo…..

ask me

Image result for clapping hands gifs

Ohhhhhh yessssssssssssssaaaaa!!!!! LOL! I’m so excited! Can you tell? Of course you can’t because my reactions isn’t available to you face to face! HAHAHAHAAAAA!!!!! 😛 WOO! 

Image result for not funny gifs

Well…what are you waiting on? You know what you have to do! GO AHEAD AND ASKKKK!!!!! 😀 

Image result for question gifs

 

*The answers to your questions will be uploaded next Thursday! 🙂 

Buh-bye…until then….

seek2

 

^GIFS used are NOT mines. 
^Closing off picture belongs to GODINSPIREDART. 

6:10PM

My gosh! 

Its been eons since I’ve updated this category! 😥  

Did you guys miss it? I did for sure! 😦 

Well ITS BACK! Scripture in Time…Time is back and its here to stay!!!! 

Time:- 6:10 PM
Scripture:- Matthew 6:10Thy kingdom come. Thy will be done in earth, as it is in heaven. 

AMEN! Thank you Holy Spirit for leading me to this portion of Scripture! ❤ I ❤ you Lord! 

Your turn now!!!

^P.S- To all my new family members who wants to participate, here’s how it goes down. You’ll need a Bible of course, you open it out and which ever page/book it lands on turn to the exact Chapter and verse that corresponds with the time on your clock or watch, and simply drop it in the comments section! 😀 Got it? Its that easy! Notice in this post I underlined the time and scripture and they both match. 🙂 yours should be the same as well. 🙂 

Blessings!!!! 

Image result for bible gif

 

*GIF used is NOT mines. 
*Sound effects found on YouTube. 

 

And despite de struggles…

Let each song speak to you as it did for me ❤ on…

SQS

One out of my fav local artiste from my home islands for he sings about the daily trials one faces as a follower of Christ. We all have a testimony and a story to tell about God’s saving grace and goodness over our life’s. God is sooooooooooo good and he truly deserves to be glorified highly! 

Since this song is about testimonies let me testify real quick! I was 16 years old when I was stung by a beetle I didn’t even know I was allergic to. My entire body was covered in red itching and stinging rash! I felt as if my body was engulfed in FIRE! My face was swollen so badly, I couldn’t even see that clearly and my eyes were concealed under the swollen skin due to the venom of that insect. I was rushed to the hospital and immediately was sedated with I think was insulin or some very strong ascetic that caused my heart to beat so fast. The doctors couldn’t even find my vein for they said my skin was too thick for back then I was more solid than I am now, so I was injected THREE times! Yes, three! 

That night, I was placed in a room with two other patients. I wasn’t saved yet but I had always believed in God and always had very strong FAITH in Him. I knew I was dying. I said to myself well this is it. I’m going to die. I know I was between life and death for while I laid on that bed and prayed profoundly I felt my spirit slowly departing from my body and instantly I saw a huge hand stretching down out of a white cloud and my hands was reaching up towards it very slowly…it was such a beautiful moment and sight to see, and I still recall up to this day! 😀 

As I reached closer to hold unto his hand, I felt so peaceful and just you know like really free from EVERYTHING life had thrown at me from that tender age! I never felt that way before! But then his hand disappeared and my eyes opened. It was like he was saying to me back then, not now my child…I’m not ready for you yet. And now today  after 6 years I’m here alive and well and living for Him! How amazing is my GOD! Now I see why he wasn’t ready for me back then 😀 WOW! He’s really the AUTHOR of my story! ❤ 

And that’s why…..

SQS6

*Translation check:- (De) pronounced as D means (the) in Trini. 
Ah- Means (of) in this instance for how he utilized it within the song. 
Yay-ah- Means yes in this instance. In most of his songs he says that, its sort of like his landmark so you’ll know who the artiste is before you hear the song. (I’m not good at explaining sometimes *fictitiously chortles*)  

Sorry for writing your lyrics somewhat wrong Nathanael LOL! One more thing we Trinidadians have the tendency of speaking and singing fast, so if you don’t understand what he’s saying just simply slow it down from off your phone or in your head I guess? Ah, no worries, you’ll get it! 😉 

 

seek2

Related image

 

^LAST photo used is NOT mines. 
^ALL PHOTOS/COVERS pertaining to this series belongs to GODINSPIREDART. 

GRAPHIC DEZIGN #6

Sweet, sweet T&T! Ohhhhh how ah (I) love up meh (my)  country! No place in this world I’ll rather beeeeeee ❤ 

Image result for trinidad  clipart gif

In this dezign our picturesque twin island Tobago is featured! Photographed by DE best photographer and Vlogger on de islands no other than Tarique Eastman! 😀 

TOBAGO

Pigeon Point Beach, Tobago ❤ 

Want more? Of course you do! Check out this EPIC video of our twin sister isle! Enjoy!!! 😀 

 

Whenever visiting call me up guys! I’ll be your tour guide 🙂 FOR FREE! 😀 

Blessings and love! ❤ 

 

^ORIGINAL PHOTO BELONGS TO TARIQUE EASTMAN! I claim NO rights to it.